Levensweg

Voel je vrij om de 'Levensweg' te downloaden
Je kunt ook op onderstaande link klikken om toegang tot de flipbook versie te krijgen

Woorden Hebben Macht

https://www.flipsnack.com/iandyou/levensweg.html

De Meester zegt ‘Schrijf, al is het een brief of een dagboek, of al zijn het telefoonkrabbels, maar schrijf.

Schrijven brengt ons dichter bij God en onze naaste.

Als je beter begrijpen wilt wat je rol in de wereld is, schrijf dan. Leg je ziel in wat je schrijft, ook al leest niemand het- of erger: ook al leest iemand het terwijl je dat eigenlijk niet wilde.

Schrijven helpt ons onze gedachten te ordenen en inzicht te krijgen in wat ons omringt. Papier en pen zijn wonderdoeners – ze genezen verdriet, houden dromen in leven, doen je de hoop verliezen of laten je voelen dat er juist nog hoop is.

Woorden hebben macht.’

Paul Coelho in Maktub


 

Eigen levensverhaal schrijven

Mocht je jezelf beter willen leren kennen of wilde je altijd al een verhaal of een boek over je leven schrijven, dan kan mijn schrijfprogramma 'Levensweg' je inspireren en stimuleren. De basis gaat over de vier Oer angsten, die bij ons horen. Als we uit de baarmoeder komen en volkomen hulpeloos zijn, begint de angst voor het bestaan. Wat we nodig hebben om Ja tegen het leven te Zeggen is een plek en het gevoel dat de hele familie blij met ons is. Maar ja, ons verhaal gaat juist over niet ideale omstandigheden, ook al deden je vader en je moeder nog zo hun best, volmaakt waren ze niet. 24/7 Hebben we aandacht, aanraking, warmte, voeding, veiligheid nodig om ons op aarde thuis te gaan voelen en Ja tegen het leven te zeggen. Mission impossible dus. Eenmaal volwassen komen we er achter dat we nog steeds verlangen naar dat wat we niet hebben gekregen toen we in de wieg lagen en klein waren. Maar nu zijn we groot en kunnen we onszelf alsnog geven wat we toen misten. Belangrijk is daarom te weten wat je mist. in 'Levensweg' word je begeleid van basis angst naar basis angst en naar de basis behoeften die we moeten vervullen om onze angsten te overkomen. Op deze website kun je gratis het programma downloaden en ook de PDF van het boek De Beleving Schrijven, dat je trouwens ook in gedrukte vorm kunt bestellen. Persoonlijk begeleiden kan ook. Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden.